Hur kan vi stå dig till tjänst?

I rutorna nedan kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

services_icon1

Skräddarsydd tillverkning av möbler

Har du en idé om en typ av möbel som du skulle vilja ha och hur denna skulle kunna se ut? Vill du ha hjälp med att omvandla denna tanke till verklighet? Då är vi rätt möbelsnickeri för dig! Du behöver nämligen bara förklara för oss vad det är du har tänkt dig, och om möjligt gärna även förse oss med en skiss, detta oavsett hur basal den än må vara. Vi kan därefter påbörja vårt arbete och förse dig med en eller flera unika möbler utformade helt efter dina önskemål.

services_icon1

Platsbyggda möbler och inredningar

Vi är experter inom platsbyggning och kan bland annat platsbygga garderober, bokhyllor och kök. Innan vi sätter igång ser vi alltid till att utarbeta en skiss efter dina önskemål. När du känner dig nöjd med skissen börjar vi verkställa den genom att använda oss av högkvalitativt material för att uppnå bästa resultat.

 

 

 

services_icon1.png

Reparation av möbler

Har du en möbel som har sina bästa dagar bakom sig? Är den sliten och nedgången? Då kanske det känns som att det enda alternativet du har är att slänga bort den, men så är inte fallet. Istället kan du nämligen låta oss utföra en restaurering av den möbel det gäller. Vi kommer då att kunna få den att se ut som ny igen genom att ta bort dess gamla ytbehandling och ersätta med en ny.

 

 

 

 

services_icon1

Möbelritningar

Innan vi sätter igång med den praktiska delen av vårt möbelsnickeri tar vi alltid fram en möbelritning som vi kan förhålla oss efter när vi väl sätter igång med själva tillverkningen. Denna ritning kan antingen vara baserad på de tankar om vad för typ av möbel du vill ha, tankar vilka du delat med dig av till oss, eller så kan den bygga på den skiss du försett oss med. Hur som helst påbörjar vi aldrig själva tillverkningen av din möbel förrän du gett ritningen ditt godkännande!

services_icon1.png

Försäljning av trämaterial

Vi erbjuder även försäljning av exklusiva trämaterial till attraktiva priser. I vårt utbud hittar du ett flertal varianter av trä med olika egenskaper och karaktärsdrag. Vi kan självklart hjälpa dig med rådgivning längs vägen!