Möbelsnickare som verkar i Göteborg

Calexico Wood AB

Varmt välkommen till oss på Calexico Wood AB! Vi är en grupp möbelsnickare baserade i Göteborg som erbjuder skräddarsydd tillverkning av unika möbler baserade på dina idéer och tankar. Vi kan även förse dina möbler med restaurering så länge de inte är alltför slitna, och likaså med reparationer.

Vi vänder oss till alla tänkbara typer av kunder och tar oss an projekt av varierande omfattning, från de allra minsta och mest simpla till betydligt större sådana. Med andra ord är inga uppdrag varken för små eller för stora för oss, och oavsett storlek på just ditt projekt kan du alltid räkna med att vi kommer att ta oss an det med ett lika stort engagemang!

Under årens lopp har vi tillverkat och restaurerat möbler av ett mycket stort antal slag. Vi är mycket kreativa av oss, och fantasin är mer eller mindre det enda som sätter gränser när det kommer till vad vi kan åstadkomma. Även om du har en idé om en typ av möbel som känns mycket udda och orealistisk finns det en stor chans att vi kan göra verklighet av den. Tveka inte på att kontakta oss och förklara vad det är du är ute efter så ska vi göra vårt yttersta för att uppfylla dina önskemål till fullo!

Våra snickare

Vi på Calexico Wood AB accepterar bara de bästa av de bästa! Med detta syftar vi på att samtliga snickare som arbetar här hos oss är oerhört skickliga och kompetenta. Det har de bland annat lyckats bli som ett resultat av deras utbildningar, men ännu mer på grund av det faktum att de arbetat med möbelsnickeri under många års tid. De har på så sätt lyckats skaffa sig en erfarenhet som i sin tur betyder att de också har ett kunnande som få andra möbelsnickare ens kommer i närheten av! Just därför kan du alltid förvänta dig utmärkta resultat från oss!

Möbelsnickare baserade i Göteborg

Var finns vi?

Calexico Wood AB är ett möbelsnickeri baserat i Göteborg. Det innebär absolut inte att vi begränsar oss till att bara erbjuda våra tjänster till kunder som också bor eller verkar i just Göteborg eller ens kranskommunerna för den delen. Till oss är nämligen kunder från alla delar av Sverige välkomna. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om det är så att du är intresserad av våra tjänster, detta oavsett var i landet du bor. Vi ser fram emot att få höra från dig och åt att kunna förse dig med precis den service du är ute efter!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify