Möbelsnickare för kunder baserade i Göteborg

Varför ska du välja oss som möbelsnickare?

När du ska skaffa nya möbler eller förse dina gamla med restaurering eller reparationer är det förstås mycket viktigt att du tar hjälp av kompetenta och pålitliga hantverkare som har full koll på vad de sysslar med. Just det är vad våra möbelsnickare är, alltså både kompetenta och pålitliga samtidigt som de också är erfarna. Det är av den anledningen vi kan förse våra kunder med de utmärkta resultat vi kan och ett av skälen till att du gör klokt i att anlita just oss. I följande stycken finner du dessutom fler anledningar till att det är en bra idé att välja vårt snickeri!

Möbler som håller

Våra möbelsnickare kan inte bara förse dig med vackra och unika möbler, utan de kan dessutom ge dig mycket hållbara sådana. Med andra ord håller våra möbler högsta tänkbara standard, och så länge du inte behandlar de oaktsamt kan du räkna med att de kommer att hålla sig i ett bra skick under en väldigt lång tid framöver.

Vi erbjuder som sagt var också restaurering av möbler. Även om du har sådana som är gamla och slitna behöver det därför inte betyda att du måste ersätta de med nya. Istället kan du låta våra möbelsnickare återställa de till sina forna skick, i alla fall så länge det inte handlar om möbler som är så slitna att de är bortom all räddning.

Bland våra tjänster ingår också reparationer. Är det någon del av din möbel som gått sönder behöver det på så sätt inte nödvändigtvis betyda att du måste slänga bort den. Låt då hellre våra möbelsnickare reparera den åt dig, något som både blir billigare för dig samtidigt som det kräver mindre arbete än vad som är fallet om du låter oss tillverka en ny möbel åt dig för att ersätta den trasiga.

Möbelsnickare verksamma i Göteborg

Rätt till ROT-avdrag

ROT-avdraget är en skattereduktion som går ut på att du som privatperson har rätt till att göra avdrag för arbetskostnaden när du anlitar ett företag för reparationer, ombyggnader och/eller tillbyggnader. Avdraget infördes för första gången under 90-talet men har sedan dess stöpts om ett antal gånger, senast 2008.

Målen med ROT-avdraget är att uppmuntra privatpersoner i Sverige att ta hand om sina hem bättre samt anlita registrerade aktörer som oss istället för att satsa på svartjobb. Som mest kan denna skattereduktion täcka 30% av den totala arbetskostnaden. Det får dock inte röra sig om summor över 50 000 kr. Det finns även en mängd krav som du måste uppfylla för att ha rätt till att göra ROT-avdrag, och du kan inte nyttja det till fullo mer än en gång per år.

Är du osäker på om du har rätt till ROT-avdrag eller inte? Då behöver du bara kontakta oss så kan vi hjälpa dig med att ta reda på det. Detta avdrag tillsammans med våra utmärkta priser betyder att du absolut inte behöver gräva alltför djupt i plånboken för att kunna anlita oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify